Stop And Smell The Rosé Bedrukte Servetten

SKU: 7-9875SR

44.95

  • *Tekst regel 1
    *Tekst regel 2
    *Kleur Servetten
    *Tekstkleur

Beschrijving

Stop And Smell The Rosé Bedrukte Servetten voor wat extra fun op uw trouwen, verjaardag, feest of een speciale gebeurtenis.

Voeg uw eigen unieke tintje toe door het personaliseren van deze servetten en kies uit een breed scala van kleuren en print mogelijkheden die bij uw feest passen. Of het nu voor cocktails / drankjes, lunch of diner is, deze stijlvolle en praktische servetten zullen er goed uitzien op elk feest.

Ook het huwelijksdiner is een belangrijk moment van de dag en een goed moment om de bedrukte servetten te gebruiken. Ze kunnen verdeeld worden over de tafels of bij het buffet geserveerd worden. Zo zijn er vele momenten om deze leuke bedrukte servetten tijdens de huwelijksdag te gebruiken.

Stop And Smell The Rosé Bedrukte Servetten

Deze prachtige servetten zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren, de bedrukking is in diverse tinten waaronder goud en zilver mogelijk. Servetten zijn 3-laags, gevouwen: 16.5 x 16.5 cm, uitgevouwen: 33 x 33 cm, € 0.35 p.s. Prijs is per 100 stuks inclusief drukkosten. Levertijd: 3-4 weken.