‘xoxo’ Bedrukte Servetten

SKU: 7-9875IS

44.95

  • *Tekst regel 1
    *Tekst regel 2
    *Kleur Servetten
    *Tekstkleur

Beschrijving

‘xoxo’ Bedrukte Servetten met de tijdloze boodschap van ‘xoxo’ (hugs and kisses!) voor wat extra sentiment op uw feest, verjaardag, trouwdag of een speciale gebeurtenis.

Voeg uw eigen unieke tintje toe door het personaliseren van deze servetten en kies uit een breed scala van kleuren en print mogelijkheden die bij uw feest passen. Of het nu voor cocktails / drankjes, lunch of diner, deze stijlvolle en praktische servetten zullen er goed uitzien op elk feest.

Ook het huwelijksdiner is een belangrijk moment van de dag en een goed moment om de bedrukte servetten te gebruiken. Ze kunnen verdeeld worden over de tafels of bij het buffet geserveerd worden. Zo zijn er vele momenten om deze leuke bedrukte servetten tijdens de huwelijksdag te gebruiken.

‘xoxo’ Bedrukte Servetten

Deze prachtige servetten zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren, de bedrukking is in diverse tinten waaronder goud en zilver mogelijk. Servetten zijn 3-laags, gevouwen: 16.5 x 16.5 cm, uitgevouwen: 33 x 33 cm, € 0.35 p.s. Prijs is per 100 stuks inclusief drukkosten. Levertijd: 3-4 weken.