Featured

Gepersonaliseerde Zwarte Toilettas met Haak

SKU: 22-2547
, ,

47.50

Beschrijving

Gepersonaliseerde Zwarte Toilettas met Haak

Deze stijlvolle en handige Gepersonaliseerde Zwarte Toilettas met Haak is perfect om te reizen omdat je al je benodigdheden in de buurt hebt. Deze ophangbare toilettas heeft drie vakken aan de buitenkant, drie binnenzakken met ritssluiting, drie open vakken aan de binnenkant en een haak om gemakkelijk op te hangen. Een geweldig cadeau voor iedereen die altijd onderweg is, het wordt hun favoriete reisgenoot.

Deze toilettassen zijn mannelijk en stijlvol en een geweldig cadeau voor elke man, van bruidsjonkers en vrienden tot vaders en broers. En omdat elke toilettas gepersonaliseerd wordt met hun initiaal zijn ze gegarandeerd een favoriet!

GRATIS personalisatie.
Afmetingen: Tas gesloten: 25 x 22 x 8 cm.
Kenmerken: Comfortabel handvat, een ophanghaak aan de binnenkant, twee vakken met ritssluiting aan elke kant, een vak met ritssluiting, drie vakken met ritssluiting, drie open gaasvakken aan de binnenzijde, een scheidingswand aan de binnenkant en gratis personalisatie.
Materialen: Was behandeld Canvas, Leer.
Let op: canvaskleuren kunnen enigszins variëren met elke waslaag.
Borduuropties: kan gegraveerd worden met een enkel initiaal of een naam (max. 8 tekens) zonder extra kosten. Zie meer foto’s voor extra opties.
Levertijd: 2-4 weken.