Featured

Mr & Mrs Ringendoos Gepersonaliseerd

SKU: 12-RB3922W
,

65.00

Beschrijving

Deze prachtige Mr & Mrs Ringendoos Gepersonaliseerd maakt het presenteren van de ringen nog persoonlijker en is een van de belangrijkste momenten van je bruiloft.

Met een op maat gegraveerde ringendoos en twee fluwelen ringkussens met satijnen strikken kun je de ringen vastzetten terwijl de ringdrager zijn weg door het gangpad baant. Na de ceremonie kun je hem gebruiken als sieradendoos en er zo jaren van genieten. Twee fluwelen inzetstukken voor sieraden worden meegeleverd.

GRATIS personalisatie.
Set bestaat uit: een gepersonaliseerde ringdoos, twee fluwelen kussens met satijnen strikken en twee fluwelen inzetstukken voor sieraden.

Materiaal: MDF-hout met fluweel omzoomd interieur. Let op: Natuurlijk voorkomende variaties zoals knopen, inkepingen en wervelingen zijn inherent aan het materiaal en de gegraveerde personalisatie kan variëren met houtnerf.

Onderhoudsinstructies: Schoon vegen met een droge doek.

Graveeropties: de ringendoos kan zonder extra kosten gegraveerd worden met twee scriptnamen en datum (max. 24 tekens per regel) aan de buitenzijde van de doos. Interieur automatisch gegraveerd met “Mr. & Mrs.” Zie meer foto’s voor extra weergaven.

Kenmerken: Deze Mr & Mrs Ringendoos Gepersonaliseerd wordt compleet geleverd met twee ringkussens met satijnen strikken voor het bevestigen van ringen, twee fluwelen inzetstukken voor sieraden en gratis personalisatie.

Levertijd 2-4 weken.