Featured

Ringdoosje Glas Goud Gepersonaliseerd

SKU: 12-WD-1880
,

44.95

Beschrijving

Het Ringdoosje Glas Goud Gepersonaliseerd is een elegant  Met een helder glazen blad en een rand van goudkleurig metaal, is het ideaal voor het bewaren van sieraden of als een unieke ringdoos. Perfect als een modern geometrisch stuk en een gemakkelijke manier om je favoriete kleine dingen weer te geven.

Bewaar je snuisterijen en schatten prachtig in deze kleine glazen sieradendoos met prachtige rosé gouden randen, een scharnierend deksel en een gespiegelde onderkant. Deze kleine kubusvormige schoonheid biedt een prachtige manier om uw speciale sieraden weer te geven als u ze niet draagt. Gepersonaliseerd met de tijdloze aantrekkingskracht van een modern serif monogram en naam, dit maakt een stijlvol cadeau voor uw bruidsmeisjes, bloemenmeisje, moeder of vriendinnen. Van het

GRATIS personalisatie.
Set bestaat uit: een gepersonaliseerde ringdoos, twee fluwelen kussens met satijnen strikken en twee fluwelen inzetstukken voor sieraden.

Materiaal: Geplateerd metaal, helder glas. Let op: kleine bubbels en wervelingen zijn inherent aan handgeblazen glas. Variaties kunnen optreden op stijlen vanwege hun handgemaakte karakter.

Onderhoudsinstructies: Schoon vegen met een zachte doek. Let op: het bedrukte oppervlak is beschermend gecoat om de stress van het dagelijks gebruik te weerstaan, maar is niet ontworpen voor overmatig krabben, wrijven of contact met schurende oppervlakken.

Graveeropties: de ringendoos kan zonder extra kosten gegraveerd worden met een enkel initiaal of een aangepaste regel (max. 12 tekens) in een bloemenkrans.  Zie meer foto’s voor extra weergaven.

Kenmerken: Een gouden metalen frame in een geometrisch ontwerp, meerdere helder glazen ramen, een scharnierende bovenkant die opent voor eenvoudige opslag en gratis personalisatie.

Levertijd 2-4 weken.