Auto en Raam Stickers

Toont alle 6 resultaten

Auto en Raam Stickers

Met uitgebreide thema’s en personalisatie opties zijn onze auto en raam stickers uw aandacht waard. Gebruik ze om uw locatie mee te decoreren of om de trouwauto een persoonlijk tintje te geven. De raamstickers zijn zonder gedoe en daarom makkelijk te bevestigen en nog veel belangrijker zeer eenvoudig te verwijderen. de stickers zijn gemaakt van statisch plak vinyl zonder lijmlaag en kunnen dus gemakkelijk meerdere keren worden gebruikt. Zo word het decoreren van uw grote dag wel heel gemakkelijk! Ze plakken op vrijwel elke glanzend oppervlak en zijn van hoge kwaliteit.

Gebruik de stickers om de trouwauto mee te versieren en deze een persoonlijk tintje te geven compleet met namen en trouwdatum die duidelijk op de stickers te lezen valt. Uw trouwauto zal hierdoor nog meer opvallen en iedereen weet wie er vandaag gaat trouwen. De raamstickers zijn gemakkelijk na gebruik er af halen zonder enig spoor achter te laten, waardoor ze ideaal zijn voor tal van toepassingen. Gebruik uw gepersonaliseerde auto en raam decoratie stickers op uw gehuurde trouwauto zonder enige zorg.

De stickers zijn ook zeer geschikt voor uw ceremonie of receptie. Gebruik onze gestileerde raamstickers voor de deur van uw kerk, als een accent en decoratie voor uw receptie of gewoon als wegwijzers om uw gasten direct naar de juiste locatie te brengen.