Bedankjes

Resultaat 1–24 van de 247 resultaten wordt getoond

Bedankjes Bruiloft voor het huwelijk

Bedankjes bruiloft – Ze worden steeds populairder en zijn er tegenwoordig in vele soorten en thema’s.
Voor diegene die hun gasten graag een leuk aandenken mee willen geven aan het einde van het trouwfeest heeft Danta’s Import een ruime collectie online staan.
De traditie was vroeger om een klein geschenkje aan de gasten mee te geven. Dit waren meestal suikerbonen of amandelbonen per 5 verpakt in een tulenzakje.
Vandaag de dag zie je steeds meer dat de bruidsparen voor een meer origineel huwelijksbedankje kiezen. Een bedankje wat bijvoorbeeld aansluit aan hun hobby of gekozen huwelijks thema.
Een trouwbedankje wat altijd een schot in de roos is zijn onze bieropener en voor de dames het leuke compact spiegeltje.

Bedankjes voor een verjaardag

Wil je na je verjaardag ook een leuke attentie meegeven aan je gasten. ook hier hebben wij aan gedacht. Steeds meer jarige willen een leuk bedankje meegeven als blijk van waardering voor het geweldige verjaardagsfeest.

Bedankjes bruiloft voor het vieren van een jubileum

Zijn jullie 25 jaar of zelfs 50 jaar getrouwd of gewoon al jaren smoor verliefd op elkaar. Bekijk dan onze categorie van jubileum bedankjes. Ook hier bestaan tegenwoordig diverse huwelijksbedankjes voor zoals bijvoorbeeld een leuk kaarsje met de nummers 50 erop.

Bedankjes bruiloft voor alle gelegenheden

Zoals je kan zien is er tegenwoordig wel voor elke gelegenheid een bedankje te krijgen. Tevens kunnen bijna alle bedankjes bruiloft voorzien worden van een stickertje met  jullie initialen en trouw of feestdatum.
Bekijk onze collectie bedankjes bruiloft voor het trouwen of struin door onze vele categorieën van bedankjes voor elk thema en laat je verrassen.