Bedankstickers Bedankjes

Resultaat 1–24 van de 45 resultaten wordt getoond

Bedankstickers Bedankjes

Kies uit onze gepersonaliseerde bedankstickers bedankjes voor uw bruiloft, verjaardag, communie of baby shower. Een van de gemakkelijkste manieren om een persoonlijke touch aan uw bedankjes te geven.

De beste bedankjes zijn degenen die de smaak en stijl van de gevers vertegenwoordigen. Vaak wordt dit gedaan door middel van de verpakking van de bedankjes en geschenken. Of het nu uw doel is om uw trouw bedankjes te coördineren met het thema van uw evenement of om uw bedankjes te overladen met persoonlijkheid en pit. Onze exclusieve lijn van op maat gemaakte designer stickers zullen ervoor zorgen dat uw bedankjes niet alleen het wow-effect krijgen maar ook een blijvende indruk maken.

Onze designer bedankstickers zijn zelfklevende, mini kunstwerkjes gecreëerd met klasse, nuance en een beetje speelsheid in het achterhoofd. Met vele ontwerpen, vormen en tientallen kleuren om uit te kiezen, is het een moeilijke beslissing. Maar we zijn ervan overtuigd dat er iets perfect bij zit voor elk doosje, blikje of bedankje. Stickers worden bedrukt met uw namen, datum en / of een speciaal bericht aan uw gasten.

Wij bieden ook een bijpassende lijn van exclusieve gepersonaliseerde snoepblikjes en gepersonaliseerde huwelijksdag accessoires aan die coördineren met onze exclusieve collectie van designer bedankstickers.