Communie en Doop

Toont alle 15 resultaten

Communie en Doop Bedankjes

Communie en Doop Bedankjes – De eerste communie is een feestelijke gelegenheid. Met als hoogtepunt de feestelijke mis. Deze dag wordt natuurlijk gevierd met familie en vrienden. Het is dan leuk om de dag af te sluiten met een speciaal bedankje. Zo hebben de gasten een leuk aandenken aan deze speciale dag en zullen zij nog vaak aan dit speciale moment herinnert worden. Wij hebben diverse doop en communie bedankjes voor je geselecteerd  waaronder deze leuke Engel thema waxinelichtjes en hippe mini sneaker sleutelhangertjes. Deze mooie collectie van doop en communie bedankjes zullen in de smaak vallen bij je familie en vrienden.

Gepersonaliseerde Communie Bedankjes

Vier de eerste communie van je kind met gepersonaliseerde communie bedankjes. Wij bieden een ruim assortiment eerste communie bedankjes en gepersonaliseerde communie bedankjes waaronder snoepgoed en gegraveerde cadeaus. Een van de eerste en meest populaire bedankjes zijn deze elegante engel fotolijstjes en de kristallen kruis sleutelhangers. De bedankjes kunnen nu ook gepersonaliseerd worden met een mooie sticker met de naam en datum van de gebeurtenis.

Bestel je bedankjes gemakkelijk online en nodig je vrienden en familie voor deze speciale gelegenheid uit.

Religieuze Geschenkjes

Religieuze Geschenkjes – Bekijk ons assortiment bedankjes om uw gasten te bedanken voor het aanwezig zijn op het huwelijk, doop of eerste communie.

Religieuze evenementen zijn de belangrijkste spirituele gebeurtenissen. Maak uw religieuze evenement onvergetelijk door uw gasten te verrassen met een mooi aandenken. Onze christelijke presentjes zijn perfect voor doop bedankjes en eerste communie geschenkjes. Laat u inspireren door onze religieuze geschenkjes.