Huwelijk

Resultaat 1–24 van de 409 resultaten wordt getoond

 • Featured
 • Featured
 • Featured
 • Featured
 • Featured
 • Huwelijk

  Wat uw stijl ook is, wij hebben de benodigdheden die u nodig heeft om de perfecte persoonlijke stijl toe te voegen aan uw mooiste dag… Prachtige huwelijksceremonie decoraties zoals rozenblaadjes en bruiloft lopers gepersonaliseerd met uw namen en trouwdatum voegen elegantie en stijl toe de huwelijksceremonie. Geef een persoonlijke draai aan de traditie met persoonlijke huwelijksceremonie kaarsen of een prachtige welkomstbanier om de gasten naar het feest te brengen​​. Beleef de bruiloft van uw dromen met de door ons uitgezochte collectie van huwelijksceremonie artikelen.

  Bruidstaart Decoratie

  Bruidstaart decoratie – Er bestaan diverse artikelen voor het decoreren van je huwelijksstaart. Boven op de taart wordt vaak een bruidspaar of topper geplaatst. Deze kan het bruidspaar symboliseren of voor wat minder traditioneel zijn er taartoppers in de vorm van letters of monogrammen. Onze prachtige monogram toppers zijn bekleed met echte Swarovski stenen. De caketopper komt in vele soorten en modellen. De meest gebruikte topper voor op de huwelijkstaart is het bruidspaar. Deze zijn er in vele uitvoeringen en kunnen tevens alleen bij Danta’s Import aangepast worden naar de haarkleuren van het bruidskoppel.

  Bruidstaart

  De bruidstaart is de taart die traditioneel gegeten wordt bij een bruiloft. Deze leuke traditie gaat terug tot in de middeleeuwen waarbij de taart opgediend werd om het bruidspaar te zegenen met veel kinderen. Bij de trouwtaart horen verschillende tradities zoals het samen aansnijden van de taart en het invriezen van de kleinste taart.

  Taartschep en mes voor het aansnijden van de bruidstaart

  Taartscheppen en messen komen in vele soorten. Soms biedt de locatie deze set aan maar het is natuurlijk veel leuker om dit met een eigen set te doen die perfect aansluit bij jullie thema. Het aansnijden van de bruidstaart is namelijk een geweldige kans om de mooiste foto’s te nemen. Is het dan niet leuker om dit met jullie eigen set te doen? Een taartschep en mes die mooi past in het plaatje voor de perfecte foto. Maak het moment helemaal af en laat de set bij ons graveren met jullie namen en trouwdatum voor een blijvende herinnering. Tevens beschikken wij over diverse machines om jullie producten te graveren en personaliseren.

  Uw bruiloft receptie artikelen zullen een blijvende impact geven op uw gasten. Danta’s Import biedt een mooie selectie van huwelijksreceptie Artikelen en trouwreceptie cadeaus aan, om een geweldige indruk op uw gasten te maken. Ons assortiment bestaat uit hoge kwaliteit taartschep en messen, gepersonaliseerde champagneglazen, mooie gastenboeken of receptieboeken die veelal kunnen worden gepersonaliseerd met uw namen en trouwdatum en een ruime collectie van taartoppers. Tevens bestaat onze categorie uit diverse decoraties zoals tafellopers, welkomstbanners en trouwlopers om de trouwlocatie een nog persoonlijker tintje te geven.