Witte Loper Bruiloft

Resultaat 1–24 van de 36 resultaten wordt getoond

Witte Loper Bruiloft

Witte Loper Bruiloft – Persoonlijke loper bruiloft voor een onvergetelijke trouwdag! Met een gepersonaliseerde loper maak je de ceremonie helemaal compleet. Je kunt de loper aanpassen naar keuze. Door gebruik te maken van dezelfde kleur en thema door de hele bruiloft heen kun je een persoonlijke en intieme sfeer creëren. Wij zijn van mening dat een huwelijksceremonie niet compleet is zonder een gepersonaliseerde loper. De persoonlijke trouwloper zal als prachtige achtergrond dienen voor jullie trouwfoto’s. Iedereen zal verrast zijn met de elegante afwerking van jullie bruiloft.

Lopers voor elk evenement

We bieden gepersonaliseerde lopers aan met op maat gemaakte logo’s voor elk evenement.

We zijn gespecialiseerd in lopers voor de huwelijksvoltrekking. Maar ook lopers voor sweet 16, jubileum, geboorte, communie en welk event dan ook is mogelijk.

Na het evenement hebben veel klanten de loper bewaart. Je kunt het logo bijvoorbeeld in een mooie lijst doen en ophangen. Dit is een geweldige manier om de herinneringen aan jullie trouwdag dichtbij te houden.

Lopers met eigen Logo

Heeft u een eigen logo of ontwerp? Dat kan natuurlijk ook! Stuur het bestand in PFD en wij printen deze op de loper voor u. Het logo kan door ons verwerkt worden in diverse gepersonaliseerde producten.  Denk eens aan de auto of raam stickers, bedankstickers voor de bedankjes en etiketten voor water en wijnflesjes. Maar ook de banners en vloerstickers kunnen geprint worden met jullie eigen logo.