Gastenboek Bruiloft

Toont alle 24 resultaten

Gastenboek Bruiloft

Gastenboek bruiloft – Ontvang de felicitaties van familie en vrienden op de mooiste dag van je leven met een mooi gastenboek voor je bruiloft. Laat jullie gasten bijvoorbeeld eens een stukje of felicitatie schrijven tijdens het feest, dit geeft leuke verrassingen. Het hoeft echt niet altijd bij het ontvangst waar het vaak druk is. Hierdoor krijgen de gasten wat meer tijd om er even over na te denken en zo een leuk stukje voor jullie te schrijven. Als jullie de stukjes dan later terug lezen zorgt dit vaak voor leuke momenten.

Origineel Gastenboek Bruiloft

Zoek je een origineel gastenboek? Omdat de liefde van vrienden en familie zo bijzonder is wil je met plezier terug kunnen kijken. Danta’s Import heeft hiervoor een mooie collectie aan gastenboeken voor je bruiloft geselecteerd. Van traditioneel tot modern, onze collectie zit vol met boeken om je trouwdag speciaal te maken. Kijk bijvoorbeeld eens naar het gastenboek Sparkling Love. Deze is gemaakt van geborsteld staal met een zilveren afwerking. Ideaal voor de elegante bruid. Dit boek wordt gegraveerd met de namen en trouwdatum van het bruidspaar.

Alternatief Gastenboek

Als jullie iets anders zoeken dan een bestaan er diverse leuke alternatieven. Tegenwoordig zijn er vele leuke opties om je gastenboek te vervangen voor iets origineels. Zo is er bijvoorbeeld de leuke wenskaart waar je gasten een leuk bericht of spreuk kunnen schrijven. Ook geweldig vinden wij de beschrijfbare wijn kurken waar iedereen zijn naam op kan schrijven. Samen met de “Good Friends, Good Times” Lijst een origineel gastenboek.