Enveloppendoos

Toont alle 22 resultaten

Enveloppendoos

Wat doe je met alle enveloppen die jullie op je trouwdag krijgen?
De meeste koppels gebruiken een enveloppendoos zodat niemand zich zorgen hoeft te maken om de enveloppen. Hierdoor kan iedereen vol van het feest genieten. Een doos voor enveloppen is een goede manier om de kaarten van de gasten in ontvangst te nemen zonder dat deze verdwijnen in het feestgedruis.

Originele Enveloppendoos

Zet een enveloppen doos op de cadeautafel neer om de kaarten in ontvangst te nemen. Er zijn zoveel mooie enveloppendozen om uit te kiezen, zo zal er zeker één te vinden zijn die goed aansluit bij het thema. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar onze houten enveloppendoos. Deze graveren wij met de namen en trouwdatum van het bruidspaar. En willen jullie een speciale kleur, kijk dan eens bij de op maat gemaakte enveloppendozen, deze worden op kleur voor gemaakt.

Enveloppendoos better save then sorry

Zorg ervoor dat jullie een enveloppendoos neerzetten. Hierdoor hebben de gasten een vaste plek om de kaarten en enveloppen af te geven. Dit geeft de gasten een veilig gevoel en is tevens een veilige manier om de enveloppen te bewaren. Gebruik een mooie cadeautafel om de doos en cadeaus neer te kunnen zetten. Na het huwelijk kun je de doos gebruiken om al jullie speciale herinneringen en kaarten in te bewaren.