Ringkussen

Toont alle 2 resultaten

Ringkussen voor je bruiloft

Ringkussens hebben altijd al een belangrijke rol gespeeld bij trouwceremonies. Dit gaat terug tot de tijd van de Romeinen. De trouwringen waren zeer waardevol en werden daarom op een mooi ringkussentje gelegd. Dit ter bescherming van hun kostbare bezit. Het uitwisselen van de trouwringen is een belangrijk moment.

Ringkussens voor elk thema

Onze ringkussentjes zijn gemaakt van de beste materialen, met vaak een verrassende afwerking. De ringkussens komen in vele kleuren om te matchen met elk thema. Ringen worden vaak gebracht door een ringendrager en het ringkussen maakt dit mooie moment compleet. Zoek met zorg een kussentje voor de ringdrager uit zodat hij of zij perfect aansluit op het gekozen thema.

Ringkussentjes Alternatieven

De trouwringen hoeven natuurlijk niet op een kussen gelegd te worden. Deze kunnen ook in een ringendoos of roos geplaatst worden.
Kijk ook maar eens naar onze alternatieven voor de ringkussens.

Vind u het ook zo moeilijk om het juiste ringkussentje voor uw huwelijk te vinden en vind u dat de normale standaard ringkussentjes totaal niet passen bij uw stijl? Bekijk dan onze ruime collectie van alternatieve kussentjes die uw huwelijk een totaal nieuwe dimensie geeft. Onze moderne kunstwerken zijn een leuke aanvulling voor de kleine ringdrager zodat hij of zij perfect aansluit op de door u gekozen huwelijks stijl.