Taartschep en mes

Toont alle 8 resultaten

Taartschep en mes voor de Bruiloft

Taartschep en Mes – Een van de beste momenten van een bruiloft is het eten van de taart. Een van de meest heerlijke gerechten om te eten op je trouwdag is – de taart! Een veel geliefde bruiloft traditie is het aansnijden van de taart. Het is niet alleen een geweldige tijd voor het nemen van foto’s maar het is ook één van de eerste dingen die jullie samen als bruidspaar zullen doen.

Taartschep en mes Graveren

Hand-in-hand de bruidstaart aansnijden. Het is natuurlijk erg leuk om dit met een mooie set te doen, elk moment staat namelijk op de foto.
Voor een luxe uitstraling van dit speciale moment kun je de taartschep en mes laten graveren met namen en trouwdatum of een persoonlijke tekst. Zo is er een keuze uit drie lettertypen, van strak modern tot romantisch sierlijk. Zo kun je de set zo persoonlijk maken als je wilt.

Bruidstaart op je Huwelijk

De bruidstaart is de taart die traditioneel gegeten wordt bij een bruiloft. Deze leuke traditie gaat terug tot in de middeleeuwen waarbij de taart opgediend werd om het bruidspaar te zegenen met veel kinderen. Bij de trouwtaart horen verschillende tradities zoals het samen aansnijden van de taart en het invriezen van de kleinste taart.

Taartschep en mes voor het aansnijden van de bruidstaart

Taartscheppen en messen komen in vele soorten. Soms biedt de locatie deze set aan maar het is natuurlijk veel leuker om dit met een eigen set te doen die perfect aansluit bij jullie thema. Het aansnijden van de bruidstaart is namelijk een geweldige kans om de mooiste foto’s te nemen. Is het dan niet leuker om dit met jullie eigen set te doen? Een taartschep en mes die mooi past in het plaatje voor de perfecte foto. Maak het moment helemaal af en laat de set bij ons graveren met jullie namen en trouwdatum voor een blijvende herinnering. Tevens beschikken wij over diverse machines om jullie producten te graveren en personaliseren.

De meeste sets kun je combineren met bijpassende champagneglazen. Ook dit is erg leuk om cadeau te geven.