Bedrukt Lint

Toont alle 4 resultaten

Bedrukt Lint

Een bruiloft is een zeer persoonlijke aangelegenheid waar de bruid en bruidegom willen dat alles perfect en onvergetelijk is. Dit is de reden waarom bedrukt lint zo populair is voor bruiloften omdat het de perfecte puntjes op de i aan uw tafel decoratie en bedankjes geeft. Een groeiend aantal paren gebruikt het gepersonaliseerde lint als een decoratief accent op hun bruidstaarten en ook voor het verfraaien van de cadeautafel. Het toevoegen van uw persoonlijke stijl aan de kleinste details is zo makkelijk met het op maat bedrukte lint.

Door het toevoegen van uw namen en huwelijksdatum of een speciaal bericht zorgt u voor een unieke stijl en geeft u uw gasten en familie een blijvende herinnering. Gebruik het lint voor uw bedankjes, boeketten, een bandje voor de servetten, auto lint … de rest laten we aan uw verbeelding over. Het gepersonaliseerde lint kan ook gebruikt worden voor het personaliseren van uw trouwkaarten of Save the Day kaarten.

Gepersonaliseerd Satijn lint – Voeg uw persoonlijke boodschap toe – Kies uit 40 kleuren satijn lint – 6 verschillende breedte lint – een ruime keuze in lettertypes, motieven en printkleuren.