Featured

Trouwbelofte Standaard “Lock your Love”

SKU: 22-3937
,

109.00

Beschrijving

Trouwbelofte Standaard “Lock your Love”

Gaan jullie je eigen Trouwbelofte uitspreken? Voor dit super romantische moment hebben wij deze prachtige Trouwbelofte Standaard “Lock your Love” aan ons assortiment toegevoegd. Een prachtige toevoeging aan de trouwceremonie.

Zodra jullie de huwelijksbelofte hebben uitgesproken, is het tijd om het op slot te doen met deze prachtige bruiloft decoratie.

De geloften worden bewaard in een witte hartvormige houten doos die in een gouden metalen frame wordt geplaatst. Geïnspireerd op de Pont des Arts-brug in Parijs wordt deze afgesloten met een slot en een sleutel. Het perfecte huwelijksgeschenk om je geschreven belofte te bewaren.

Na de bruiloft blijft de liefde groeien omdat je de herinneringen aan die speciale dag kunt openen en je belofte opnieuw kunt bekijken.

Afmetingen:
Standaard: 15 x 15 x 7.50 cm.
Metalen Hart: 14 x 12 x 6 cm.
Materialen: Hout, Metaal.
Onderhoudsinstructies: Veeg voorzichtig schoon met een zachte doek. Let op: het bedrukte oppervlak is beschermend gecoat om de stress van het dagelijks gebruik te weerstaan, maar is niet ontworpen voor overmatig krabben, wrijven of contact met schurende oppervlakken.
Opties voor graveren: kan gegraveerd worden met een enkele initiaal, een monogram en datum (max. 3 tekens voor monogram, max. 8 tekens voor datum), of twee aangepaste regels (max. 15 tekens per regel) zonder extra kosten. Zie meer foto’s voor extra weergaven.
Levertijd: 2-4 weken.